Hirdetés

PowerColor PCS++ HD6950 dual BIOS-szal



|

A videokártyához a Call of Duty: Modern Warfare 2 teljes változata jár ajándékba.

Hirdetés

A TUL Corporation tulajdonában lévő PowerColor bemutatta legújabb videokártyáját, amely az AMD 40nm-es Cayman GPU-jára épül: a vezérlőt PCS++ HD6950 névre keresztelték. A kártya egyedi hűtést kapott, ami két 92 milliméteres ventilátorból és három réz hőcsőből áll.

 

Érdekesség a PCS++ HD6950-nel kapcsolatban, hogy két BIOS-szal adja ki a gyártó. Alapállapotban a kártya GPU-jának órajele 880 MHz, azonban ez átkapcsolható "biztonságos" módba: ekkor a mag órajele 800 MHz-re csökken. Az új Radeon HD 6950 1408 stream processzorral dolgozik, 256 bites memóriabusza 2 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, amely 5000 MHz-en működik.

 

A CrossFireX-támogatással rendelkező grafikus vezérlő dual-DVI, HDMI és dual mini DisplayPort kimeneteket kínál. Ajándékba jár hozzá a nagy sikerű Call of Duty: Modern Warfare 2 - noha nem a legfrissebb játékról van szó, mindenképpen kellemes plusz, meglepetés lehet. Sajnos a kártya ára nem ismert.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.