Hirdetés

PowerColor Radeon HD 6870, 6 monitorhoz



|

A Radeon HD 6870 Eyefinity 6 kiadása 6 darab monitort képes kezelni, és játékosoknak készült.

Hirdetés

A PowerColor úgy döntött, mindent megtesz annak érdekében, hogy a játékosok körében népszerűsítése a többmonitoros rendszereket. Nem is az alapkonfigurációkat, ugyanis legújabb videokártyájukkal az a céljuk, hogy háromnál több monitort is kényelmesen tudjunk majd kezelni.

 

A PowerColor Radeon HD 6870 Eyefinity 6 nevű kiadása - ahogyan azt a neve is sugallja - egyszerre hat darab kijelzőt képes kezelni. Kimenetek tekintetében hat mini DisplayPort áll majd rendelkezésre, így a megjelenítőknek is támogatniuk kell a csatlakozó típusát (vagy átalakító szükséges), illetve hat monitor esetében elengedhetetlen a vékony káva is.

 

Az egyedi hűtővel ellátott kártyán a gyártó megduplázta a memória mennyiségét, a vezérlő 2 GB GDDR5-ös memóriával dolgozik. A CrossFireX-képes videokártya 1120 stream processzorral operál, memóriabusza 256 bites. Sajnos a kártyának sem az ára, sem a megjelenési ideje, de még a konkrét órajelei sem ismertek. Várhatóan az idei CeBIT kiállításon mindenre fény derül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.