Hirdetés

PowerColor Radeon HD 6970 vízhűtéssel



|

Az új, Cayman-alapú kártya az egyedi hűtő mellett megnövelt teljesítményt is kínál.

Hirdetés

A TUL Corporation tulajdonában lévő PowerColor bemutatta legújabb videokártyáját, amely az AMD friss, Cayman-alapú vezérlőjére, a Radeon HD 6970-re építkezik. A PowerColor LCS (Liquid Cooling Solution) HD 6970-re egy réz magra épült EK vízhűtéses blokk került.

 

A hűtőnek hála a GPU hőmérséklete teljes terhelés mellett sem haladja meg az 50 Celsius-fokos hőmérsékletet. Az egyedi hűtés mellett a kártya teljesítményét is sikerült megnövelnie a PowerColor csapatának.

 

Az 1536 stream processzorral rendelkező vezérlő GPU-jának órajele 925 MHz-re nőtt (az alap 880 MHz-ről), a 256 bites memóriabuszon kezelt 2 GB GDDR5-ös VRAM pedig 5500 MHz helyett már 5700 MHz-en dolgozik. A CrossFireX-támogatással bíró kártya dual-DVI, HDMI és két mini DisplayPort kimenetet tartogat a hátulján. Sajnos az újdonság ára ismeretlen maradt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.