Hirdetés

PoweRock EX tápszéria a Gigabyte-tól



|

Kisebb tápegységek, szám szerint öt darab érkezik a Gigabyte-tól.

Hirdetés

A Gigabyte Technology bemutatta legújabb tápegység-szériáját, amely a PoweRock EX nevet kapta. A friss család öt modellből áll, melyek teljesítménye 300, 350, 400, 450 és 500 watt. A PoweRock EX tehát afféle belépőkategóriát képvisel, amit más tulajdonsága is bizonyít.

 

Az új tápok nem rendelkeznek 80Plus-minősítéssel, így nincsen kiemelkedő hatásfokuk, emellett a kábeleik sem harisnyázottak, ellentétben a sima PoweRock modellekkel. A PoweRock EX-be tartozó verziók ellentétben kompatibilisek az ATX 12V v2.0-ás szabvánnyal és a fő kondenzátoraik tajvani gyártásúak.

 

A 120 milliméteres légkavaróval ellátott PSU-k többfajta védelemmel is rendelkeznek, becsült élettartamuk 100 000 üzemóra. A három kisebbik modell egy 12 voltos ággal bír, míg a két nagyobb kettővel rendelkezik. Sajnos árakról nem esett szó.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Tápegységvásárlás

Tápegységgond?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.