Hirdetés

PowerShot gépek magyar menüvel



|

Belépő szinten, elsőgépeseknek is jó kezelhetőséget ígérnek minőségalku nélkül az új Canon modellek.

Hirdetés

PowerShot A460, PowerShot A450
5,0 megapixeles felbontás
4-szeres optikai zoom (a PowerShot 450 esetén 3,2-szeres)
DIGIC II, iSAPS és 5-pontos AiAF
Felvételi módok széles skálája
2,0"-es LCD monitor

canona550.jpg

 

 

PowerShot A550
7,1 megapixeles felbontás
4-szeres optikai zoom
DIGIC II, iSAPS és 9-pontos AiAF
Áttervezett módválasztó tárcsa
30 kép/mp-es videók rögzítése hanggal
2,0"-es LCD monitor, külön Lejátszás gomb

 

Hogy a kezelhetőséggel az elsőgépes hazai felhasználóknak se legyen gondja, a Canon magyar nyelvű képernyőmenüvel forgalmazza új modelljeit. Néhány egyéb szolgáltatás segít még a könnyebb használatban. Bekapcsolható a „Négyzetháló", mely a kép megkomponálásánál segít, míg a nagyméretű 2,0" képátlójú LCD-kijelző lehetővé teszi, hogy többen egyszerre tekinthesse meg az elkészült képeket számítógéphez való csatlakozás nélkül. Energiaforrásként AA méretű elemek vagy akkumulátorok használhatók - a Canon NB-3AH akkumulátoraival akár 11 órányi visszajátszás is lehetséges.

 


A felvételi módok teljes skálája felöleli a legtöbb családi vagy társadalmi eseményt, így a beállításokkal való foglalatoskodás nélkül is készíthetünk kiváló felvételeket. A PowerShot A550 tovább egyszerűsíti a „Különleges téma" módok - például az „Éjszaki pillanatfelvétel" vagy a „Gyerekek és háziállatok" mód - használatát úgy, hogy kihozza őket a menürendszerből közvetlenül a módválasztó tárcsára. A „Saját színek" funkció segítségével közvetlenül a fényképezőgépen alkalmazhatunk képi effektusokat felvétel közben, többek között a „Szépia" és a „Fekete-fehér" hatásokat.

 

Mindhárom modell képes a VGA minőségű videók rögzítésére, akár 60 perc vagy 1GB hosszig (amelyiket előbb eléri).1 A videókat és a képeket televízió képernyőjén is meg lehet tekinteni, az AV kimenet segítségével. Közvetlenül, PictBridge kompatibilis nyomtatókhoz is használhatók.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.