Hirdetés

Praktikus: USB-s hang olcsón



|

Elromlott hangkártyák és kényelmetlenül csatlakoztatható fejhallgatók helyett USB Sound.

Hirdetés

Egyszerű USB kis kütyü az USB Sound, mindössze egy sztereo jack fülhallgató kimenet és egy jack mikrofon bemenet található rajta. Bármely USB 1.1 vagy USB 2.0 aljzatba illesztve automatikusan felismeri a Windows XP, telepítőlemezre nincs szükség használatához. Csatlakoztatás után alapértelmezésben elsődleges hangeszközzé válik, vagyis gyakorlatilag elnémul a számítógép hangkártyája és ezt követően minden hang az USB Sound kimenetén szólal meg. Hasonlóképpen az ide csatlakoztatott mikrofon lesz az aktív a Windows alkalmazások számára. Jó szolgálatot tehet az apró készülék, ha csak egyszerűen anélkül szeretnénk fülhallgató használatra váltani, hogy a gép mögött kutatva üggyel-bajjal ki-be csatlakoztatnunk kellene a hangrendszert illetve a fülhallgatót. Az USB - akár egy olcsó hosszabbító kábel révén - mindig kéznél van és az USB adapterrel olcsóbban tehetjük meglévő jack-csatlakozású head-setünket kezesebbé, mintha eleve USB-s modellt vásárolnánk.

A készülék ajánlott kiskereskedelmi ára 4990 Ft.

 

 

ConceptronicUSBsound_.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.