Hirdetés

Precision T-series: a Dell munkagépei



|

A Dell hamarosan bemutatja legújabb PC családját, melynek neve Precision T-series.

Hirdetés

Egyelőre még nem tekinthető hivatalosnak a PC-k érkezése, mivel a Dell nem erősítette meg, azonban sokféle pletyka kering a számítógépekről - ahogy a késő Dell mobilokról is. A nagy tudású, erős gépek mindegyike 1,5 terabájtos tárhellyel, eSATA porttal érkezik, és megfelelnek az EnergyStar energiatakarékossági követelményeknek is. Az egyik Precision T-series változat a T3500, amely akár 24 GB DDR3 RAM-ot is támogat. Nagyobb testvére a T5500, amely az egészen elképesztő, akár 72 GB RAM mennyiséget is kihasznál. A harmadik, egyben utolsó Dell T-series modell a T7500, ez a 192 GB RAM-mal is elboldogul 1066 vagy 1333 MHz-en.

 

 

dell_precision_1.jpg

A képen a T7500 modell látható 

 

Ez utóbbi támogatja a dual natív Gen 2 PCle grafikus kártyákat, valamint az nVidia SLI változatot is. Természetesen egy-egy ilyen tudású gépnek komolyan megkérik az árát. A legkisebb ára 999 dollár, a középső verzióért 1620 dollárt kell kicsengetni. A legnagyobb tudású Precision T-series gépszörny árát még nem közölte a Dell, de feltehetően 1800 dollárnál is többet kérnek majd érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.