Hirdetés

Predator: az Acer játék-PC-je



|

Teljesítménye kiváló, ám a szépsége több mint vitatható.

Hirdetés

 

Az Acer bemutatta a maga saját játék-PC-jét, amely természetesen kiváló teljesítménnyel örvendezteti meg a felhasználókat.

 

A felszereltséget tekintve nincs is probléma, hiszen az Aspire G7700 Predator asztali PC az Intel Core 2 Extreme vagy Core 2 Quad processzorával kérhető, amelyhez akár 8 GB DDR2-es memória is társítható.

 

A grafikus teljesítményért egyenesen három NVIDIA GeForce 9800 GTX felel, amelyeket folyékony hűtés támogat.

 

aspire-predator.jpg

 

A Predatorba továbbá akár négy darab 3,5 hüvelykes, egyenként 1 terrabájtos merevlemez is beépíthető (RAID-támogatással), úgy, hogy még két 5,25 hüvelykes optikai meghajtó is befér - egyszerre kérhetünk Blu-ray-és HD DVD-meghajtót is. 

 

A több mint vitatható szépségű és küllemű Predatorról egyelőre nem derült ki, hogy mikor jelenik majd meg, vagy, hogy mennyit kérnek majd érte, azonban az Acer honlapján már számos információ és kép elérhető a játék-PC-ről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.