Hirdetés

Prémium ikertornyokkal hűti a CPU-d az Alpenfohn Olymp



|

Egy pár 140 milliméteres ventilátorral operál az új hűtő.

Hirdetés

Az Alpenfohn bemutatta a legújabb processzorhűtőjét, amely egy prémium és egyben ikertornyos megoldás. A neve Olymp. 

Hirdetés

Az egyedi dizájn arra az ötletre épül, hogy a két alumínium hűtőbordát egymással ellentétes irányban helyezték el, így pedig növelik a légörvényt, és segítik a hő jobb elvezetését. 

A hűtő összesen hat darab 6 milliméteres, nikkelezett réz hőcsövet használ, amelyek egy szintén nikkelezett réz talptól vezetik el a bordákhoz a hőt. 

A bordákat egy pár 140 milliméteres ventilátor tartja hűvösen - ezek 300 és 1400 RPM között tudnak dolgozni, PWM-vezéreltek, és 8-26,8 dBA-s zajszint mellett óránként 123 köbméter levegőt mozgatnak. 

Az Olymp egy nagyon komoly hűtő, akár 340 wattos teljesítménnyel is boldogul, és minden modern foglalatot támogat, többek között az LGA2011v3-at, az AM3+-t, az FM2+-t és az LGA115x-et. 

A 165 x 151 x 150 milliméteres hűtő 1,2 kilogrammot nyom a mérlegen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.