Hirdetés

Prémium ultrabookkal újít a Samsung



|

A Series 9 Premium Ultrabook meglehetősen borsos áron szolgálja ki a felsőkategóriás igényeket.

Hirdetés

A Samsung bemutatta a legújabb ultrabookját, amelyet Series 9 Premium Ultrabook névre keresztelt - az újdonsággal azoknak az igényeit akarják kiszolgálni, akik a lehető legjobbat, legtöbbet szeretnék megkapni ettől a platformtól, és ezért egy nagyon komoly összeget sem sajnálnak letenni az asztalra. A 13,3 hüvelykes ultravékony noteszgép ára 1900 dollár, ami európai viszonylatban akár 1900 euróra is rúghat.

A teljesítményt tekintve nem igazán lehet panasz a gépre, ugyanis az Intel Core i7-es processzorát 4 GB memória és egy 256 gigabájtos SSD-meghajtó segíti. A csatlakozók tekintetében az USB 2.0-ás port mellé a jóval gyorsabb USB 3.0-ásból is került az ultrabookra, amelyhez természetesen a Windows 8 Professional operációs rendszer jár.

Az persze nem is lehet kérdés, hogy ebben a kategóriában már alapkövetelménynek számít a Full HD-s felbontás - szerencsére ez nem is hiányzik a gépből. A mobilitásra vágyó, tehetősebb felhasználókat célzó ultrabook legnagyobb hibája talán az ára, amely még ebben a kategóriában sem számít átlagosnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.