Hirdetés

Prémiumkategóriás SSD-k a GeIL-től



|

A Zenith S3 széria SandForce vezérlőt kap, az S2 sorozat pedig a belépőmodellek között indul.

Hirdetés

A GeIL neve elsősorban talán a felsőkategóriás memóriáival kapcsolatban lehet ismerős. A gyártó úgy döntött, hogy ideje belépnie az SSD-k piacára is, ahol a prémiumkategóriát és a belépőréteget egyaránt megcélozza. Előbbiben a Zenith S3 széria, utóbbiban pedig a Zenith S2 sorozat képviseli majd a GeIL-t.

 

A Zenith S2 SSD-k 3 Gbps-os SATA csatolót kapnak, olvasási és írási sebességük 280 és 270 megabájt per másodperc. Kapacitásukat tekintve 60 vagy 120 gigabájtos méretekben lesznek elérhetőek.

 

 

A Zenith S3 ezzel szemben 6 Gbps-os SATA interfészen kommunikál és SandForce vezérlőt kap. Az S3 család 60 és 480 gigabájtos kapacitások között számos méretben elérhető lesz, külsejét tekintve pedig a szénszálas mintához ragaszkodik a GeIL. Mivel a legújabb SandForce vezérlők kerülhetnek a sorozatba, ezért az olvasási és az írási sebességek meghaladják az 500 megabájt per másodpercet, továbbá a DuraClass és a DuraWrite technológiák is támogatottak.

 

Az SSD-k árairól egyelőre semmit sem tudni, annyi azonban kiderült, hogy a meghajtók valamikor az idei CeBIT környékén kerülhetnek a boltok polcaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.