Hirdetés

Processzorok és lapkák az Inteltől



|

Újabb információk láttak napvilágot, mire is készül az Intel.

Hirdetés

Ami a processzorokat illeti, a jövő év második felében több új Core 2 Duoval bővül a kínálat. Ezek közül az E6850, E6750 és E6650 már 1333 megahertzes FSB frekvenciával büszkélkedhet majd, négy megabájt másodlagos gyorsítótár társaságában.

De lapkakészletek terén is várhatóak újdonságok. A "Bearlake" kódnéven ismert lapkákkal szerelt lapok szintén jövő év második felében várhatóak, és több változatban lesznek elérhetőek. Az otthoni felhasználóknak készül az X38 és P35 néven futó lapka. Előbbin már találunk majd PCI Express 2.0-t támogató foglalatot, és DDR3 1333 megahertzes memóriákat fog natívan támogatni. Az integrált grafikával ellátott változat, például a G33 olyan grafikus maggal rendelkezik majd, ami teljes mértékben támogatja a DirectX 10-et is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.