Hirdetés

Profi egér notebookhoz: Logitech VX Revolution



|

A Logitech forradalmian új asztali egerének notesz- gépekhez szánt VX vál- tozatát vettük szemügyre.

Hirdetés

Két különböző kategóriába tartoznak a Logitech MX és VX Revolution egerei, ezért nem érdemes egymáshoz hasonlítani őket, mégis van egy közös jellemzőjük: a kapcsolható üzemmódú lendkerekes görgő, amely a noteszekhez szánt VX Revolutionből sem maradhatott ki. A VX típus már nem tér el a hagyományos elrendezéstől, miszerint a görgő az egér felső részén, a jobb és bal gombok között helyezkedik el.

 

 

kiskep_n.jpg

 

Annak ellenére, hogy a görgő mindkét típusban kapcsolható a szabadon futó és racsnis üzemódok között, a VX-ben egyszerűbb kapcsolómechanika kapott helyet. Míg az MX-ben egy gombnyomással lehetett választani a kétféle üzemmód közül, addig a VX esetében az egér alján található apró karral manuálisan kell állítanunk ezt.

 

logi_ujkiskep_n.jpg

Felépítése csak a jobbkezesek számára kedvez, ráadásul közepes mérete kényelmetlen lehet egyesek számára - mindezt megpróbálja ellensúlyozni a jó anyagválasztás. Lévén noteszgép-kiegészítő, fontos a kényelmes hordozhatóság, ezért a vevőegység az egér hátuljába rejthető.

 

 

nagykep_n_1.jpg

 

A Logitech VX Revolution bizonyos megszorításokkal egy kellemesen használható, precíz mutatóeszköz hordozható gépekhez, kissé magas ára azonban könnyen elrettentheti a potenciális vásárlót.

 

Adatok:

- Lézeres technológia

- 7 gomb

- Kapcsolható üzemmódú lendkerekes görgő

- 2,4 gigahertzes frekvencián működő vevőegység

- Egy AA méretű elem vagy akkumulátor áramforrás

 

Értékelés:

Előny: kényelmes fogás, gyors, precíz

Hátrány: néha nem érzékeli a bal gombos kattintást

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.