Hirdetés

Profi gamer alaplapokkal frissített az MSI



|

Carbon Edition kiadású X99-es és Z170-es alaplapok érkeztek a gamereknek.

Hirdetés

Bővült az MSI Gaming szériás alaplapjainak a kínálata, méghozzá két Carbon kiadású modellel. Az egyik a Z170A Gaming Pro Carbon, a másik pedig az X99A Godlike Gaming Carbon. Mindkettő a fekete színvilágra épít. 

Hirdetés

Az MSI X99A Godlike Gaming Carbon továbbfejlesztett Mystic Light RGB LED-es világítást kapott, és már 16,8 millió színt, valamint 16 effektet támogat a tökéletes stílus érdekében. 

A haladásról az olyan technológiák gondoskodnak, mint az Audio Boost 3 Pro, a Killer DoubleShot-X3 Pro, a Turbo M.2 csatlakozás, a villámgyors USB 3.1 A és C kiadásban. Pozitívum a Turbo Socket is, amelynek a segítségével még jobb tuninglehetőség áll a felhasználók rendelkezésére. 

Az MSI Z170A Gaming Pro Carbon szintén a legújabb fejlesztésű Mystic Light rendszert kapta meg, továbbá a szupergyors online játékról az MSI Gaming LAN gondoskodik. 

Az Audio Boost 3 és a Turbo M.2 itt is adottak, a Steel Armor pedig arról gondoskodik, hogy a legnagyobb videokártyáknál is stabil maradjon a konfiguráció. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.