Hirdetés

Profi gamer házzal újított a Sharkoon



|

Az ATX-es midi tornyok között száll versenybe a Sharkoon DG7000.

Hirdetés

A Sharkoon bemutatta a DG7000-es házát, ami egy ATX-es midi torony lett, kifejezetten gamereknek tervezve, egyedi külsővel. 

Hirdetés

A DG7000 megjelenését egy akril oldalablak erősíti, illetve akad két előre behelyezett 140 milliméteres LED-es ventilátor is az előlap mögött. A hátlapnál is van egy ugyanilyen. 

Az előlapon a perifériák csatlakozását két USB 3.0, két USB 2.0 és két audioport segíti. A DG7000 piros, kék és zöld verzióban létezik, természetesen a LED-ek és a belső szín mindig ehhez igazodnak. 

Az okos kábelkezelésre felkészített ház egy alsó panelbe tudja elrejteni a tápegységet, valamint három darab 3,5 hüvelykes merevlemezt. El van rejtve az alaplap és a kábelei is, kivágással a processzorhűtőhöz persze. 

A grafikus kártya maximális hossza 38 centiméter lehet, míg a tápegységé 23 centiméter. Vannak gyári, mosható porszűrők is a benti tisztaság érdekében. 

Bár a három gyári légkavaró eleve jó szellőzést garantál, de ez még feldobható két felülre helyezett 120 vagy 140 milliméteres ventilátorral. 

A két 5,25 hüvelykes meghajtó csavarok nélkül szerelhető, illetve az alaplap mögé is befér két 2,5 hüvelykes SSD vagy HDD. A DG7000 ára 69,90 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.