Hirdetés

Profi gamereknek is jó a ZOTAC új SSD-je



|

Komoly felhasználóknak szól a 480 GB-os SONIX PCIe SSD.

Hirdetés

A ZOTAC bemutatta az elérhető legjobb megoldását, amit adattárolásra szán. Ez lett a SONIX PCIe SSD, ami csúcsteljesítményt garantál. 

Hirdetés

Emiatt gamereknek, a produktivitást előtérbe helyező felhasználóknak és cégeknek is kiváló választás a meghajtó, amely a gyártó első fogyasztói NVMe 1.2 PCIe SSD-je. 

Az adattároló a 2,5 hüvelykes SATA SSD-khez képest négyszer gyorsabb sebességeket kínál, és ebben az 512 MB-os DDR3-as gyorsítótár is segít. 

A meghajtó szekvenciális olvasási és írási sebessége eléri a 2600 és az 1300 MB-ot másodpercenként. Az SSD-t egy Phison E7 kontroller vezérli, és Toshiba MLC flash memóriára épít. 

A működést az End-to-end Data Path Protection és a Dynamic Wear Leveling technológiák segítik - az SSD várható működési élettartama így 2 000 000 óra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.