Hirdetés

Programozható eSIM-mel jön a Samsung új okosórája



|

Kártyacsere nélkül lehet szolgáltatót váltani az eSIM-nek hála.

Hirdetés

A Samsung Gear S2 okosórából már most is van 3G-s kapcsolatot támogató modell, azonban hamarosan érkezik egy olyan verzió, ami eSIM-et rejt magában. 

Hirdetés

A Samsung Gear S2 Classic 3G az egyik első olyan eszköz, ami eSIM-et használ, méghozzá olyat, ami megfelel a GSMA legújabb szabványának. 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha valaki meggondolja magát a szolgáltatójáról, és inkább más céghez szeretne átmenni, akkor nem, hogy új készüléket nem kell vásárolnia, de a kártya cseréjére sem lesz szükség. 

Az eSIM-ek könnyen átprogramozhatóak, hogy más hálózaton működjenek. 

Hasonlót az Apple is használt már néhány termékében, de a gyártó nem a GSMA szabványára épített. 

Természetesen az eSIM az előnyeitől függetlenül egyszerre csak egy hálózaton működik, tehát dual-SIM-es képességei nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.