Hirdetés

Projektor és HTPC a BryteWerks Model One



|

Extra fényerővel és árral bír a hibrid.

Hirdetés

Nem egyszerű felforgatni a projektorok piacát, mely meglehetősen telített, a kis mobiltelefon méretű LED vetítőcskéktől a mozikban használatos óriásokig. Az utolsó nagy dobás az általunk is nemrégiben tesztelt hibrid LED-lézer fényforrás volt a Casio-tól, mely húszezer órás élettartamával sok borsot törhet a konkurencia orra alá.

 

 

Hasonló technológiai váltásról nem számolhatunk be minden hónapban, de azért érdekességek ezen a beállt piacon is akadhatnak.A BryteWerks Model One-t senki nem fogja elszabadult méreteiért hibáztatni, és nem csak azért, mert csinos, félfényes fekete burkolatot kapott. Egyben projektort és HTPC-t is tartalmaz a mutatós kocka. A vetítő 16:10 oldalarányú, felbontása 1920×1200 képpont, így a Full HD lejátszás nem probléma. A nagy házban erőteljes hőtést építhettek ki, mert 6000-11000 lumen fényerejű változatokban kapható a Model One.

 

 

A beépített szórakoztató célú PC alapja – szintén ártól és összeállítástól függően – Intel Core i3-tól Core i7-ig terjedhet, szó lehet még Blu-ray meghajtóról és háttértárként legfeljebb 2 TB-os merevlemezről, illetve 500 GB-os SSD-ről. 720 soros színes, 8,9 hüvelykes mini kijelző színesíti a készüléket és könnyíti meg a vezérlést, emellett billentyűzettel, egérrel vagy Andoid/iOS alkalmazásokkal távirányítható a masina. Arról nincs hír, hogy mikortól kapható a boltokban a Modell One, annyi már tudható, hogy ára mintegy 2500-6000 dollárig terjedhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.