Hirdetés

Promise SATA300 TX2plus RAID-vezérlő



|

A Promise SATA-PATA kiegészítő kártyát régebbi gépek tulajdonosai vehetik nagy hasznát.

Hirdetés

A Serial ATA csatlakozóval még nem rendelkező gépekhez fejlesztették ki a Promise SATA300 TX2plus vezérlőkártyát, amelyre nem csak SATA, hanem régebbi PATA szabványnak megfelelő eszköz is ráköthető – ez utóbbi inkább a modern alaplapok hiánycikke, de a lassabb ATA vezérlőket is kiválóan helyettesíti.

 

promise_copy.jpg

 

A kártya ára kissé magas, de ezért megkapjuk a teljes második generációs SATA vezérlést NCQ és TCQ támogatással, CRC hibajavítást, és külön időzítést az egy kábelre csatlakoztatott két ATA eszközök számára. A merevlemezek beállításával nem kell bíbelődnünk, a vezérlő mellé integrált BIOS minden beállítást elvégez helyettünk – és a 160 gigabájtnál nagyobb merevlemezeket is kiválóan kezeli.

 

Tulajdonságok:

- Félmagas PCI kártya

- 2db SATA II port

- 1 db ATA/133 port 2 eszköz számára

- NCQ/TCQ támogatás

- CRC hibajavítás

 

Értékelés:

Előny: Bármilyen PCI foglalatú gépbe behelyezhető

Hátrány: Nem rendelkezik RAID képességekkel

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.