Hirdetés

PS3 Blu-ray-filmekkel



|

A formátumháború végével jó ötletnek bizonyulhat a Sony részéről, hogy Európa számára új PlayStation 3 csomagot dob piacra, Blu-ray-filmekkel.

Hirdetés

 

ps3moviepackeurope1.jpg
 

Bár a PlayStation 3 már profitot termel gyártója számára, és Blu-ray-lejátszási képességeinek hála közkedvelt HD-s médialejátszó is lett, a Nintendo Wii-t nehezen érheti utol.

 

A Sony ezen a helyzeten taktikázással próbál meg változtatni. Európában két egyedi csomagot is piacra dob a gyártó, melyekben a konzolhoz ajándék jár.

 

Bár az európaiak nem kapnak 80 gigabájtos PS3-at Metal Gear Soliddal, március 19-én megjelenik a boltokban egy 40 gigabájtos változat, amely mellé a Spider-Man 3, a 300 és a Casino Royale ajándékba jár, méghozzá Blu-ray-lemezen.

 

ps3gtpackeurope1.jpg

 

Ez a formátumháború végével jó ötletnek bizonyulhat, noha furcsa, hogy HD-s kábeleket nem mellékel a csomagban a Sony. Ennek ellenére a PlayStation 3 ezzel újabb lépést tesz afelé, hogy házimozivá váljon.

 

Mint ismeretes, tavaly decemberben megérkezett a konzolhoz a 2.10-es firmware-frissítés, aminek hála nem csak az 1.1-es Blu-ray Profile-t, de a WMV és XviD fájlok lejátszását is támogatja a PS3.

 

A másik, szintén 40 gigabájtos csomag, amely az előzőhöz hasonlóan kizárólag Európában lesz kapható, filmek helyett a Gran Turismoval érkezik március 29-én.

 

Mindkét csomag 399 eurós áron lesz megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.