Hirdetés

PS3 - már öltek is érte?



|

Már 2000 USD-ért árulták az eredetileg harmadannyiba kerülő konzolt.

Hirdetés

A szegényes ellátottságú Japán megjelenés után Amerikában is forgalomba került a Sony új játékgépe. Sportriporteri szófordulatokkal élve: gyenge kezdés után erős visszaesés. A szűkösre tervezett 2 millió darab helyett ugyanis mindössze 500 000 került eddig a boltokba. Ennek köszönhető, hogy az igencsak veszteséges 599 USD utcai ár több mint háromszorosáért, 2000 dollárért lehet megszerezni a konzolt a valóságban: az eBay-en. A boltokban ugyanis már az előrendelési időszakban eladtak mindent, hetekkel ezelőtt.

ps3.jpg

Technikai problémák állnak a háttérben: a Blu-ray diódák korlátozott gyártókapacitása visszafogja az optikai meghajtó gyártását és a processzortermelés selejt aránya sem alakult a tervek eszerint.

 

A DailyTech online lap értesülései szerint helyenként erőszaktól sem riadtak vissza a játékrajongók. Várakozás közben Putnamban (Connecticut) egy férfit lelőttek, mert bátran nehezményezte két fegyveres betolakodását a sorba. Másutt a megbolydult várakozó tömeget a rendőrségnek kellett megfékeznie és akadt olyan is, aki a konzolért (szó szerint) futott versenyben sérült meg.

 

Hong Kongban és Taiwan szigetén is 17-én indították útjára a konzolt. Az európai bevezetést 2007. márciusára tervezi a Sony.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.