Hirdetés

Pulzust is mér a Xiaomi szuperolcsó karkötője



|

Mindössze 16 dollárba kerül a fitneszes Mi Band 1S karkötő.

Hirdetés

A Xiaomi nem csak okostelefonokban utazik, aminek a bizonyítéka a gyártó korábbi okoskarkötője is volt. Jól sikerült, ugyanis 15 dollárért alapvető fitneszes funkciókat adott, vízálló volt és 30 napig húzta egy feltöltéssel. 

Hirdetés

Ennek érkezett meg most az utódja, a Mi Band 1S. A legfőbb újdonsága az, hogy kapott egy optikai pulzusmérőt. Ennek ellenére az ára nem sokat emelkedett, nagyjából 16 dollárba kerül. Eközben Kínában a korábbi modell ára csökkent. 

A Xiaomi szerint igazából nincs sok különbség a két eszköz között, leszámítva a pulzusmérőt. A mostani verzió 5 gramm helyett 5,5 grammos lett, de ez alig észrevehető. 

Kijelző továbbra sincs, de Androiddal és iOS-szel is kompatibilis, a Bluetooth 4.0-n keresztül pedig a lépéseket, a távolságot és más statisztikákat is látunk a mobilos appban.

Az alvásminőséget is követi a karkötő, és rezegni is képes. Android 5.0-tól kezdve a készülékek feloldására is alkalmas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.