Hirdetés

Putyin is aláírja az Apple Watch-od, ha akarod



|

3100 dollárért vihető a limitált kiadású Apple Watch.

Hirdetés

Ha valaki nem akar sima, mezei almás okosórát, akkor a Caviartól kaphat egyedi prémium kiadást is. Ezúttal Oroszország és a nagy emberei állnak a középpontban. 

Hirdetés

Vlagyimir Putyin aláírása az arannyal bevont házra lett gravírozva, egy modern moszkvai panoráma társaságában. A Milanese szíjjal 3073 dollárért vihető a kütyü, amelyből csupán 999 darabot gyártanak. 

A további speciális kiadások I. Péter cárra és Leninre építenek. 

A Caviar általában luxuskiadású eszközökkel foglalkozik, és a múltban rengeteg egyedi iPhone-t is készített már. 

 

 

A mostani Apple Watch okosóráik nem számítanak valami olcsónak, ugyanakkor ahhoz képest, hogy arannyal vannak bevonva, és limitált darabszámban készülnek, nagyon jó vételek ilyen áron - főleg ahhoz képest, hogy az arany Apple Watch Edition (a gyári) 10 000 dollártól indul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.