Hirdetés

QR kód a minimum: új 4 hüvelykes Zebra printer



|

Talán épp csak a párologtatók bináris programozási nyelvét nem ismeri a GC420.

Hirdetés

A terminál- és vonalkódnyomtatóiról ismert Zebra Technologies bejelentette GC420 asztali nyomtató sorozatának piacra dobását. Az új címkenyomtató család azonosítási és nyomtatási igényeket hivatott kielégíteni a gyártás, szállítás, kereskedelen, postai szolgáltatások és egészségügy területén. Áru címkék, csomagjegyek, parkolójegyek, nyugták és egyebek nyomtathatók a készülékkel, mely direkt termo vagy termotranszfer technológiával működik.

 

 

 

A Zebra GC420 32 bites processzorral, az EPL (EPL2) és ZPL (ZPL II) programozási nyelvek párhuzamos támogatásával és hármas csatlakoztathatósággal dicsekedhet, azaz a hagyományos soros és párhuzamos portok mellett USB interfészen is meghajtható. 108 milliméter széles szalagra dolgozhat, nyomatonként legfeljebb 990 milliméteres hosszon. 203 dpi felbontással dolgozik, legfeljebb 102 milliméteres szakaszt nyomtat másodpercenként, 8 MB-os memóriájában grafikákat is tárolhat és kezeli a Unicode betűkészleteket is. Gyakorlatilag minden vonalkód rendszerben járatos, olyan 2D-s kódok nyomtatására is felkészítették, mint az okostelefonokkal igen népszerűvé vált QR code, Data Matrix, CodaBlock vagy a PDF417. A párologtatók bináris programozási nyelvét talán nem ismeri, bár meglehet, hogy a kollégák a háttérben már ezen is dolgoznak.

 

 

A GC420 nyomtatók kezelése és segédanyagokkal való feltöltése egyszerű, az új printerek visszamenőlegesen kompatibilisek a Zebra korábbi 4 inches nyomtatóival, használatukhoz továbbképzés nem szükséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.