Hirdetés

Quadro FX5000M-mel frissült a HP EliteBook 8740W



|

Az asztali PC-t is helyettesíteni képes HP notebook már az NVIDIA Quadro FX5000M GPU-val is elérhető.

Hirdetés

A HP EliteBook 8740W notebookja olyan méretekkel és teljesítménnyel rendelkezik, hogy asztali PC-k kiváltására is alkalmas. A monstrum most frissült, még erősebb lett: már az NVIDIA új videókártyája, a Quadro FX5000M is kérhető bele.

 

Az új GPU 320 maggal és 2 gigabájt memóriával rendelkezik. Maga a noteszgép 17 hüvelykes képernyőt kapott, maximum 16 gigabájt RAM-mal és Intel Core i7-es processzorral, akár az Extreme Edition kiadással is.

 

Az alumínium külső mellett bizonyos mértékig ütésálló is a ház. Egyelőre nem tudni, hogy az új GPU-val mennyibe kerül majd az EliteBook 8740W. A notebook alapára 2676 dollár, azonban egy fenti specifikációval rendelkező modell - az új GPU-val extraként - ennél sokkalta többe kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.