Hirdetés

R2-D2: fejjel előre



|

A legó-pendrive felkeltheti a Star Wars-rajongók figyelmét.

Hirdetés

 

A pendrive-piac legújabb "őrült" tagja a Lego R2-D2 USB flash drive, amely szintén szokatlan formájával hívja fel magára a figyelmet; főként a Star Wars-rajongókét.

 

Az új R2-D2 pendrive a feje tetejére kapta az USB csatolót, ezért meglehetősen furcsa hatást kelt egy notebookhoz vagy egy asztali PC-hez csatlakoztatva.

 

A tárolónak kinézetén kívűl nincs egyéb különlegessége, így a vásárlók körében mindenképpen csak ezzel tud hódítani. A flash drive mindössze egy takarókupakot kapott, valamint egy LED-es visszajelző lámpát. Kapacitása 4 GB, ára 50 dollár (10 200 forint) az Etsy internetes webáruházban.

 

r2d2usb.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.