Hirdetés

Radeon HD 6670 alacsony profillal a Sapphire-től



|

Kis helyigényt és halk működést ígér a HTPC-kbe szánt videokártya.

Hirdetés

A HTPC-k használói számára a lehető legkisebb helyigény és a halk működés a legfontosabb, természetesen a jó teljesítmény mellett. A Sapphire ezeket figyelembe véve mutatta be a Sapphire HD 6670 Low Profile-t, amely alacsony profillal rendelkezik.

 

A meglehetősen kompakt kártya egyetlen férőhelyet követel magának, az áramköri lap pedig fele olyan magas, mint az egyébként megszokott HD 6670-es kártyáknál. A kártya hűtéséről egy kisebb ventilátor gondoskodik.

 

 

Az AMD Turks GPU-ja 480 stream processzorral operál, 24 textúrázó és 8 ROP egysége van. A 128 bites memóriabusz GDDR5-ös memóriát kezel, 4 GHz-en, míg a GPU órajele 800 MHz. Ezek az értékek megfelelnek a modell referenciateljesítményének, ami azért jó, mert a legtöbb alacsony profilú kártya csökkentett teljesítménnyel érkezik.

 

A VGA, dual-link DVI-D és HDMI kimeneteket kínáló vezérlőről nem tudni, hogy mikor kerül a piacra, de a várható ára a tervek szerint 60 euró környékén alakul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.