Hirdetés

Radeon HD 6850 Vapor-X Edition a Sapphire-től



|

A Sapphire Barts-alapú kártyája gyárilag megnövelt teljesítménnyel és egyedi hűtővel érkezik.

Hirdetés

A 28nm-es GPU-k megérkeztéig sok gyártó szeretné kitölteni az időt és az űrt: így tett a Sapphire is. A legújabb videokártyájuk a Barts-alapú Radeon HD 6850 Vapor-X, amely gyárilag megnövelt teljesítménnyel és egy egyedi, dual slotos hűtővel érkezik, amely gőzkamrás technológiát és középre helyezett ventilátort alkalmaz.

 

A Sapphire újdonsága kék nyomtatott áramköri lapot kapott. A 960 stream processzorral szerelt kártya GPU-jának órajelét 775 MHz-ről 800-ra növelték. A 256 bites memóriabusz által kezelt 1 GB GDDR5-ös VRAM 4000 MHz-es frekvenciáját 4400 MHz-re emelték.

 

A CrossFireX-támogatással és Eyefinity-képességekkel érkező kártya egyszerre öt kimenetet kínál: két DVI-t, egy HDMI 1.4a-t, illetve két mini DisplayPort 1.2-t. A Sapphire a Radeon HD 6850 Vapor-X áráról nem tett említést.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.