Hirdetés

Radeon HD 6850 X Edition a Vertex3D-től



|

A gyárilag megnövelt teljesítménnyel érkező kártya gyártója a PowerColor közeli rokona.

Hirdetés

A Vertex3D a TUL Corporation tulajdonában lévő márka, amely jelen pillanatban kevésbé ismert. A vállalat másik márkáját többször láthattuk már a piacon, ugyanis a Vertex3D közeli rokona a PowerColor. A gyártó legfrissebb grafikus kártyája azonban a Vertex3D nevéhez fűződik.

 

Egy új, Barts-alapú, Radeon HD 6850-ről van szó, amely az X Edition jelzőt kapta. A különleges kiadás abban nyilvánul meg, hogy egyedi hűtőt kapott a videokártya (egy 92 milliméteres ventilátor két réz hőcsővel), illetve gyárilag megnövelt teljesítménnyel érkezik.

 

A Vertex3D újdonsága 960 stream processzorral rendelkezik. A GPU órajelét az eredeti 775 MHz-ről 800 MHz-ra növelték. A 256 bites memóriainterfésszel dolgozó kártya 1 GB GDDR5-ös VRAM-mal üzemel, 4200 MHz-en. Az egy darab, 6-tűs PCIe csatlakozóval ellátott kártya dual-DVI, HDMI és DisplayPort kimenetekkel szolgál. A Radeon HD 6850 X Edition ára ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.