Hirdetés

Radeon HD 6950 Toxic a Sapphire-től



|

A Sapphire a legújabb megnövelt teljesítményű kártyáját az AMD Cayman GPU-jára építette.

Hirdetés

A Sapphire Technology legújabb grafikus kártyáját az AMD 40nm-es Cayman GPU-jára építette: érkezik a Radeon HD 6950 Toxic Edition. A speciális kiadás gyárilag megnövelt teljesítménnyel kecsegtet, egyedi hűtési rendszerrel, gőzkamrás technológiával, és perforált hátlappal.

 

Az 1408 stream processzorral ellátott kártya GPU-jának 800 MHz-es órajelét 880 MHz-re növelték, míg a 256 bites memóriabusz által kezelt 2 GB GDDR5-ös VRAM frekvenciáját 5000-ről 5200 MHz-re emelték. A kártya CrossFireX-támogatást, illetve dual BIOS-t is kínál. Egyszerre öt monitorral boldogul: dual-DVI, HDMI és két mini DisplayPort csatlakozóval látták el.

 

A Sapphire Radeon HD 6950 Toxic Edition kétféle kiadásban is kapható lesz - az egyikben a Dirt 3 című játékkal, a másikban e nélkül. Sajnos az ára egyik verziónak sem derült ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.