Hirdetés

Radeon HD 6970 Battlefield 3 Special Edition a Sapphire-től



|

A Sapphire különkiadással ünnepli a Battlefield 3-at.

Hirdetés

A közönségkedvenc, modern harcot fókuszba állító FPS örömére, amelynek neve Battlefield 3, a Sapphire Technology egy egyedi Radeon HD 6970-es videokártyával állt elő, amelyhez ajándékba jár a DICE játéka is, egészen pontosan letölthető formában.

 

A Radeon HD 6970 Battlefield 3 Special Edition egy dual slotos Vapor-X hűtőegységet kapott. A kártya a FleX technológiának hála lehetővé teszi, hogy három, DVI csatlakozóval ellátott monitort Eyefinity módban használjunk, bármilyen adapterek nélkül.

 

Az 1536 stream processzorral rendelkező vezérlő GPU-ja 880 MHz-en dolgozik, a második BIOS-beállítással ez 930 MHz-re növelhető. A 256 bites memóriabusz 2 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, 5500 MHz-en. A CrossFireX-támogatással érkező kártya dual-DVI, HDMI és dual mini DisplayPort kimeneteket kínál. A Sapphire újdonságának az ára ismeretlen maradt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.