Hirdetés

Radeon HD 7770 Vapor-X a Sapphire-től



|

A Sapphire grafikus vezérlője gyárilag megnövelt teljesítménnyel érkezik.

Hirdetés

A Sapphire ezúttal a HD 7770 Vapor-X OC Edition névre keresztelt grafikus vezérlőjével igyekszik a játékosok kedvében járni. A gyárilag megnövelt teljesítményű kártyára egy, a szokásostól hatékonyabb hűtő is került.

 

Az AMD Cape Verde XT grafikus egységére építő kártyájánál a GPU órajele 3D módban 1000 MHz-en alakul, ez azonban 1100 MHz-re átállítható. 2D-s környezetben való munka során a GPU órajele jelentősen, 300 MHz-re csökken általában.

 

Az 1024 MB GDDR5-ös VRAM-mal (3D-ben 5200 MHz-es órajel, 2D-ben 600 MHz) szerelt vezérlő 128 bites memóriabuszt kapott. Kimenetek tekintetében a HD 7770 Vapor-X OC Edition két DVI, egy HDMI 1.4a és egy Displayport 1.2 HBR2 port áll rendelkezésre - ebből a HDMI 1.4a a 120 Hz-es sztereoszkopikus tartalmak, 3D-s anyagok és a 4K-s felbontás támogatására is képes. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.