Hirdetés

Radeon HD 7970 GHz Vapor-X kártyák a Sapphire-től



|

Ismét figyelemreméltó teljesítményt csomagol dobozba a Sapphire.

Hirdetés

A Sapphire újabb két Vapor-X kiadású videokártyával örvendezteti meg a felhasználókat - ezúttal a Radeon HD 7970 tudásán igyekeztek javítani. Az AMD Tahiti GHz Edition vonalára épített első kártya a Sapphire HD 7970 6GB Vapor-X, amely rengeteg, 6 GB memóriát kínál, 6000 MHz-re állítva, 384 bites memóriabusszal.

 

A GPU alap órajele 1 GHz, ami GPU Boosttal 1050 MHz-re növelhető. A teljesítményre optimalizált BIOS-ra váltva ezek az értékek további 50 MHz-zel emelkednek.

 

A Sapphire HD 7970 3GB Vapor-X Edition hasonlít az előbbi vezérlőre, és ugyanazt a hatékony hűtőt kapta meg. Ebbe két 8 milliméteres és két 6 milliméteres hőcső került, amelyeket a hűtőbordával együtt két 90 milliméteres ventilátor hűt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.