Hirdetés

Radeon HD 7970 X2 Devil13 a PowerColortól



|

A Vortex III hűtéssel ellátott videokártya két GPU-val ígér csúcsteljesítményt.

Hirdetés

Az AMD gyártópartnerei már több olyan hírt is kiszivárogtattak, amelyek szerint dolgoznak egy új dual-GPU-s videokártyán, amely viszont nem a Radeon HD 7990. A PowerColor most végleg lerántotta a leplet a titokzatos jövevényről.

 

A PowerColor gyárából érkező Radeon HD 7970 X2 Devil13 egy csúcskategóriás grafikus vezérlő, amelyre a cég speciális, Vortex III elnevezésű hűtőegysége került. Erre szükség is lesz, hiszen a kártya dual-GPU-s, tehát kettő darab 28nm-es Tahiti GPU található rajta, CrossFire konfigurációban.

 

A két GPU-hoz összesen 6 gigabájtnyi GDDR5-ös memória társul, mindkét esetben 384 bites memóriabuszon. Az 525 wattos fogyasztással rendelkező "bestia" az idei Computex kiállításon lesz megtekinthető, ahol talán további információk is kiderülnek róla.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.