Hirdetés

Radeon R7-es SSD-kkel újít az AMD



|

Három eltérő kapacitású modellel próbálkozik az AMD.

Hirdetés

A szebb napokat is megélt AMD gyakorlatilag egyetlen reménysége arra, hogy elnyerjen egy szeletet a felsőkategória és a játékosok PC-s tortájából, az a Radeon márkanév. Természetesen a Radeon név alatt futnak az erősebb AMD GPU-k, illetve a memóriák is. Rövid időn belül a sorozat fogyasztói SSD-kkel is bővül. 

Hirdetés

Az AMD hamarosan hivatalosan is bemutatja a Radeon R7-es SSD-ket, amelyek 2,5 hüvelykes méretben, SATA III-as csatolófelülettel érkeznek. A 6 Gbps-os interfészen kommunikáló adattárolók 120, 240 és 480 gigabájtos kapacitásokban lesznek elérhetőek. Hasonló sorrendben a szekvenciális olvasási és írási sebességük eléri az 550 és 470; illetve a két nagyobb esetében az 550 és 530 megabájt per másodperces értékeket. 

Mindhárom SSD az OCZ Indilinx Barefoot 3-as vezérlőjére épül, és a Toshiba 19 nm-es MLC NAND flash lapkáit használja. Az AMD hivatalosan augusztus 13-án rántja le a leplet az új adattárolókról

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.