Hirdetés

Radeon RAM-okkal vág a memóriapiacnak az AMD



|

Az AMD úgy döntött, belevág a DDR3-as memóriák piacába, méghozzá a Radeon márkanévvel.

Hirdetés

A jól ismert AMD úgy döntött, tovább bővíti termékpalettáját, méghozzá egy új üzletágba való belépés révén; memóriamodulokkal. Tulajdonképpen az AMD már gyártja is a saját DDR3-as memóriáit, amelyek ráadásul a közkedvelt Radeon márkanév alatt futnak - így mindenképp több ember figyelmét sikerül felkelteni a RAM-okkal.

 

Az AMD három típusú, 2 gigabájtos modulokat dob a piacra a Radeon memóriasorozat keretében. Mindegyik egy külön célközönség kiszolgálására készült. Az "Entertainment" memória 1333 MHz-en működik, 9-9-9-es időzítéssel. A játékosoknak szánt "Ultra Pro Gaming" DIMM 1600 MHz-en dolgozik, 11-11-11 időzítések mellett. Az üzleti szektornak szánt "Enterprise" változatnak egyelőre nincs végleges specifikációja.

 

A DDR3-1333-as modul egyébiránt Japánban már meg is vásárolható, nagyjából 20 amerikai dollár ellenében. Arról, hogy a Radeon Ultra Pro Gaming memóriához mikor lehet majd hozzájutni, illetve, hogy a többi piacon mikortól lesznek megvásárolhatóak a Radeon memóriák, egyelőre nincs információ.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.