Hirdetés

Radeon RX 480 került a ZOTAC gamer minigépébe



|

Ránézésre senki sem mondaná meg, hogy komoly számítási teljesítményt kínál.

Hirdetés

A ZOTAC egyike azon kevés gamereket kiszolgálni kívánó vállalatoknak, amelyek ritkán törődnek a termékeik vonzó megjelenésével, ám ettől függetlenül persze nem érdemes leírni azokat. A gyártó még november során piacra dob egy újabb gamer mini PC-t, a Magnus ERX480 érdekességét a 4 GB dedikált GDDR5 memóriával szerelt AMD Radeon RX 480 grafikus vezérlője jelenti.


Hirdetés


Az 1080p@60fps játékhoz jelenleg bőven elegendő videovezérlő mellé egy asztali gépekbe szánt Intel Core i5-6400T processzor került. Az alacsony hőtermelésű (35W TDP) központi egység ugyan nem nyújt csúcsteljesítményt, de a kérdéses videokártya mellé kiegyensúlyozott választásnak tűnik. Négymagos, nem támogatja a Hyper-Threadinget, a maximum üzemi frekvenciája 2,8 GHz.



A ZOTAC Magnus ERX480 barebone kiadásának beszerzése esetén a vásárlóknak maguknak kell gondoskodniuk a memóriáról, a háttértárról, továbbá az operációs rendszerről. Memóriából maximum 32 GB DDR4-2133-at képes fogadni, két darab SO-DIMM modulon. Háttértárból kettő telepíthető a gépbe: egy 2,5 hüvelykes SATA meghajtó, továbbá egy M.2 formatervű SATA SSD.



Hírünk írásáig a ZOTAC nem adott tájékoztatást a 210 × 203 × 62 mm méretű, Bluetooth 4.2 és Wi-Fi ac vezérlőket is tartalmazó Magnus ERX480 várható kezdőáráról.


Csatlakozók:

- 1× USB 3.1 Gen2 Type-C;
- 1× USB 3.1 Type-A;
- 2× USB 3.0;
- 2× USB 2.0;
- 2× HDMI 2.0;
- 2× DisplayPort 1.3;
- 2× gigabit Ethernet;
- kártyaolvasó;
- mikrofon és fejhallgató.


(Forrás: Tom's Hardware, ZOTAC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.