Hirdetés

Radeon X1950 két maggal



|

A Sapphire a GeForce 7950GX2-höz hasonló kártyát tervez AMD lapkákkal.

Hirdetés

A megnövekedett fogyasztás miatt 2 darab PCI Express tápcsatlakozót is kapott a nyomtatott áramkör, de a méreteket szerencsére sikerült kordában tartani. A gyártó állítása szerint a kártya sebessége könnyen felveszi a versenyt két, különálló X1950 összekapcsolt teljesítményével.

 

godfather.jpg

 

 (forrás: DailyTech)
 

Külön érdekesség, hogy bár a Keresztapa alapvetően CrossFire-összeköttetésre épül, nem igényli majd ennek támogatását alaplapi oldalról. A két lapka által biztosított teljesítményt fizikai gyorsításra is használhatjuk, amennyiben az adott program támogatja. A hivatalos megjelenés 2007 első negyedévében várható, még jóval az R600 megjelenése előtt - az árról azonban még nem tudhattunk meg semmit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.