Hirdetés

Radikálisan megújul az iPad



|

Három új iPad Pro várható jövőre, 2018-ban pedig alaposan megváltoztatják az iPadet.

Hirdetés

A KGI Securities Apple-ügyekben nagyon megbízhatónak tartott elemzője, Ming-Chi Kuo arról adott hírt, hogy jövőre három új Apple iPad megjelenésére számíthatunk

Hirdetés

A forrásai szerint frissül a 12,9 hüvelykes iPad Pro, lesz egy 10,5 és egy belépőszintű, 9,7 hüvelykes iPad Pro is. 

A két nagyobb modellbe az új A10X processzor kerülhet, míg az olcsóbb táblában a jelenlegi A9X lapka kaphat helyet. Jó eséllyel ez ugyanaz a 9,7 hüvelykes iPad Pro lesz, ami most van a piacon, de csökkentett vételárral a jövőben. 

2018-ban aztán merőben eltérő iPadre lehet számítani, hajlékony AMOLED kijelzővel, megújult formával és használati móddal. Hasonló újítások várhatóak a 2018-as iPhone-nál is. 

Bár Kuo szerint az iPadek eladásai továbbra is csökkennek majd, a 10,5 hüvelykes iPad Pro nagy siker lehet, hiszen arany középutat jelent, méretben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.