Hirdetés

RAID-képes Buffalo külső merevlemezek



|

Három új külső tárolóval jelentkezett a Buffalo, melyből kettő RAID-és eSATA-képes.

Hirdetés

A Buffalo bővítette DriveStation kínálatát három új külső merevlemezzel. A DriveStation Duo és a DriveStation Quad egyaránt USB 2.0-ás, valamint eSATA csatlakozókkal rendelkezik. A két HDD-t befogadó Duo a 0 és 1 RAID beállításokat támogatja, míg a négy merevlemezzel működő Quad a normál mód mellett a 0, 5, 10 beállításokkal boldogul.

 

A fenti két modell esetében a meghajtóhelyekhez előlről is hozzáférhetünk. A harmadik új külső HDD a DriveStation Axis nevet kapta. Egy egyszerű tárolóról van szó, mindössze egy merevlemez fér bele, és csak USB 2.0-ás port került rá.

 

A NovaBACKUP programmal érkező külső HDD-k több féle méretben lesznek elérhetőek. A DriveStation Quad még ebben a hónapban megérkezik: a 4 TB-os HD-QL4TSU2R5 ára 625 dollár, míg a 8 TB-os HD-QL8TSU2R5 1135 dollárba kerül. A jövő hónaptól kapható DriveStation Duo 2 TB-os változatáért (HD-WL2TSU2R1) 275 dollárt kérnek, míg a 4 terbájtosért (HD-WL4TSU2R1) 455 dollárt. A DriveStation Axis szintén szeptemberben érkezik, az 1 TB-os HD-LB1.0TU2 105 dollárért, az 1,5 TB-os HD-LB1.5TU2 125 dollárért, míg a 4 TB-os HD-LB2.0TU2 170 dollárért lesz megvásárolható.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.