Hirdetés

Rajtaütés az Intel irodájában



|

Az Európai Unió trösztellenes vizsgálatának része az akció.

Hirdetés

Az Európai Bizottság az AMD számos panasza, valamint az Európában, az Egyesült Államokban, Japánban és Dél-Koreában az Intel ellen indított perei alapján indított vizsgálatot a cég ellen. 2006-ban az AMD Németországban élt panasszal az Intel ellen, mert állítólag az Intel a Media Markt áruházláncnak azért fizetett, hogy az ne forgalmazzon AMD processzorra épülő PC-ket. Az ügyben a Media Markt egy beszállítónak írt levelét idézte, ahol a cég kifejti: csak Intel CPU-kra épülő gépeket szándékozik kínálni. Az állítólagos monopolhelyzettel való visszaélés miatt az Európai Bizottság már 2005-ben is "tiszteletét tette" az Intelnél, mint ahogy a Japán hatóságok is egy évvel korábban.

 

Mit mond az Intel, mit mond az EU?>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.