Hirdetés

Rakd össze te az egered



|

Többféle egérre lenne szükséged, de fáraszt az állandó cserebere?

Hirdetés

Egy egér az utazáshoz, egy az irodai munkához - ez lenne az ideális állapot, viszont kinek van kedve állandóan észben tartani, hogy épp mire lesz majd szüksége? A spanyol illetőségű Rainbow cég érdekes dizájnú egérrel állt elő e probléma megoldására: a Fit-U beszédes nevet kapott rágcsáló szétszedhető, és összerakható más és más funkciókra; amire épp szükségünk lenne, illetve amely egérnagyság kényelmesebb számunkra. A Fit-U burkolata is cserélhető, illetve eleve háromféle verzióban lehet megvásárolni: vezetékes; vezetékes, de extra funkciókkal felvértezett; illetve vezeték nélküli. A külsejét vásárláskor választhatjuk meg: lehet színes, nőies, fiatalos, egyszerű ezüstszínű stb., viszont anyaghasználat tekintetében nem változtathatunk: csak műanyagborítású egér jöhet szóba.

Kétféle nagyságú egeret állíthatunk össze: egy nagyobbat, amelyet például irodai munkára használhatunk, illetve egy kisebbet, amely utazáskor jöhet jól. Rendeléskor mindkettő verzióhoz kapunk alapból borítást, nem kell külön megrendelnünk ezeket; verziótól függően húsz és negyven dolláros áron kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.