Hirdetés

Rampage III Black Edition alaplap az ASUS-tól



|

Kifejezetten játékosoknak készült a Bigfoot Killer hálózati kártyával szerelt alaplap.

Hirdetés

A Rampage III Black Edition már az idei CES és CeBIT kiállításokon is látható volt, az ASUS pedig most hivatalosan is bemutatta az új alaplapot, amely kifejezetten játékos és lelkes felhasználóknak készült. Az alaplapra a Bigfoot Killer hálózati vezérlőjét is beszerelték.

 

Az Intel LGA1366-os processzorokat támogató lap az Intel 900-szériás Core i7 CPU-ival is kompatibilis, így akár a Core i7-990X zászlóshajót, vagy annak utódját, a Core i7-995X-et is tudja kezelni. Az alaplap a négy PCI Express x16 férőhelynek köszönhetően egyszerre akár négy grafikus kártyát is támogat; emellett hat DDR3-mas memória helyezhető bele, illetve maximum nyolc SATA tárolóeszköz.

 

A Rampage III Black Edition két PCI Express x1 sloton keresztül bővíthető: az egyik az ASUS ThunderBolt kiegészítőkártyájához is használható. A tuningbarát alaplap hátlapjára számos csatlakozó került, többek között USB 3.0, eSATA, Bluetooth 3.0 és egy 802.11 b/g/n Wi-Fi-kártya. Az ASUS új alaplapja már kapható, ára 590 dollár.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Alaplapvásárlás

ASUS alaplapok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.