Hirdetés

Rapoo E2700: nem csak okostévék mellé



|

Érintőpad is található vezeték nélküli billentyűzeten.

Hirdetés

Egy kisebb notebooktáskában is elfér a Rapoo mindössze 25 centiméter széles és 8,1 centiméter hosszú klaviatúrája, amely egyszerre az egér és a billentyűzet szerepét is be tudja tölteni. Az aprócska eszközre ugyanis egy 3,5 hüvelykes érintőpanel került, amely nemcsak az alapvető mozdulatokat, hanem a windowsos touch gesztusokat is tudja kezelni. A gépeléshez elkülönített numerikus terület ennek megfelelően nem jár, cserébe viszont kapunk 80 másik billentyűt magyar ékezetes karakterekkel, valamint Win és Fn, multimédiás vezérlőgombokkal.

Hirdetés


A kialakításon egyébiránt érezhető, hogy a Rapoo főként okostévék mellé szánja eszközét, a felső vezérlősor alapbeállításon a multimédiás irányítást segíti, a funkciógombokat az Fn lenyomásával tudjuk előcsalni, ez alapesetben fordítva szokott lenni. E megoldás előnyös tulajdonsága, hogy okostévé vagy HTPC mellett nem kell majd állandóan plusz gombot lenyomnunk a lejátszáshoz, halkításhoz vagy éppen léptetéshez, a távkapcsolónál csak kicsivel nagyobb billentyűzeten egy mozdulattal elérhetjük a legfontosabb funkciókat. A vezetékmentes csatlakozásról egy, az E2700 aljába rejthető, 2,4 GHz-es vevőegység gondoskodik, amit a legtöbb modern okostévé automatikusan felismer és kezel.


Az összeszerelés minőségére sem lehet panasz, a fekete és fehér színben elérhető eszköz hátulján ugyanis szálcsiszolt alumíniumot találunk, az energiát adó elemeket pedig ízlésesen a támasztékban rejtették el a mérnökök, így összességében rendkívül kedvező áron vásárolhatunk a távirányítónál sokkal okosabb kiegészítőt a tévénk vagy noteszgépünk mellé.


Tulajdonságok:

– 2,4 GHz-es vezeték nélküli csatlakozás, elrejthető vevőegységgel
– magyar billentyűzetkiosztás
– vezérlő- és funkciógombok
– 3,5 hüvelykes multitouch érintőpanel
– fekete és fehér kivitel
– Méret: 255 × 81 × 5,6 mm
– Ár: 8000 forinttól
Webhely

 

Hasonló érdekességeket olvashatsz az aktuális PC Worldben is. Éves előfizetéssel ráadásul most 6 960 forintot is megspórolhatsz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.