Hirdetés

Razer Anasi: billentyűzet MMO-játékosoknak



|

Több mint 100 programozható gombja van a 16 millió színű háttérvilágítással ellátott billentyűzetnek.

Hirdetés

A Razer úgy döntött, MMO és MMO-egér, valamint annak speciális kiadásai után a játékosoknak jár egy olyan billentyűzet, amelyet ki tudnak használni az online, multis játékokban. Az új periféria Anasi névre hallgat, és várhatóan decemberben kerül piacra, még éppen időben a WoW: Cataclysm rajongói számára.

 

Az USB-n át működő Anasi 16 millió színű háttérvilágítással rendelkezik, és több mint 100 darab gombja programozható. A menet közbeni makrórögzítésre és egygombos profilváltásra kialakított billentyűzet szóköze alá további hét, a bal oldalra plusz öt programozható gomb került.

 

A Razer elmondása szerint a billentyűzetek eddig arra készültek, hogy gépeljünk rajtuk, azonban az Anasi lehetőséget ad a játékosok képességeinek teljes körű kihasználására. A Razer Anasi decemberi megjelenésekor a tervek szerint 100 euróért lesz megvásárolható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.