Hirdetés

Razer Lachesis



|

A Razer újból bebizonyítja, hogy sokadszorra is képes magát még eggyel - vagy kettővel - túllicitálni.

Hirdetés

A Lachesis muta muta a világ legnagyobb viperaféléihez tartozó kígyó: a vadonban akár háromméteresre is megnő. A Razer egerek családjának legnagyobb tagja is joggal kapta ezt a nevet, ugyanis az eddigiekhez képest felszedett jó pár millimétert. Kialakítása is sokat változott: új formájával még precízebb, biztosabb - de némiképp fárasztóbb - fogás érhető el. Nemcsak esztétikai élmény szempontjából kellemes az eszköz tetejét borító, az előző modellek gombjáról már ismeretes, gumis tapintású műanyag - ezúttal már az oldalsó gombok is ebből készültek. A Copperheadhez hasonlóan itt is pulzáló kígyóformával szembesülünk a hátlapon - akárcsak egy ragadozó, amely a prédát figyelve mozdulatlanul összpontosít!

 

razer.png

 

Nemcsak a formát és az anyagválasztékot érintik a változtatások, hanem a beltartalmat is. A Lachesis megkapta a Razer új, 3G lézeres szenzorát, amely 4000 dpi hardveres felbontásra képes - szenzációs! A legszebb az egészben, hogy a meghajtóprogram segítségével szinte fokozatmentesen, 125 dpi-s lépésekben állíthatjuk, az előre definiált lépcsők helyett. Mind a kilenc gombot saját ízlésünknek megfelelően programozhatjuk, és a világítást is ki-be kapcsolhatjuk: akárcsak a Habu esetében.

 

lachesis_3.png

 

A Razer új egere kiváló termék. Valójában nem is egér, sokkal inkább célszerszám, amelyet csak és kizárólag arra készítettek, hogy játékokhoz használjuk. Speciális kéztartást igényel, ezért folyamatos, mindennapos használatra nem a legtökéletesebb - bár egy csuklótámaszos egérpad jelentősen megkönnyíti az együttélést. Ettől függetlenül ajánljuk, és ne feledjük: a rejtélyes kék derengés mellett technokrata fehér háttérvilágítással is megvásárolhatjuk.

 

Adatok:

  • 4000 dpi felbontású, fokozatmentesen állítható lézeres szenzor
  • 9 programozható gomb
  • Csúszásmentes felület, kék háttérvilágítás
  • 32 kilobájtos Synapse vezérlőegység, frissíthető firmware

 

Értékelés:

Razer Lachesis Banshee Blue

Előny: elképesztően pontos, szép

Hátrány: kissé fárasztó a fogása

Teljesítmény: 5/5

Szolgáltatás: 4,5/5

Ár/érték: 4/5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.