Hirdetés

Razer Naga Epic: drót nélküli ragadozó



|

A Naga Epic dual módban, vezetékkel és vezeték nélkül is használható, igazi játékos egér.

Hirdetés

Az MMO-fanatikus játékosok legnagyobb örömére a Razer újfent rájuk gondolt, amikor bemutatta legújabb egerét. A tavaly októberben megérkezett oly népszerű Nagát fejlesztették tovább. Az új rágcsáló dual módban képes működni, ami azt jelenti, hogy vezetékkel és vezeték nélkül is használható, szükségtől függően.

 

 

A Naga Epic 116 x 77 x 41 milliméteres, és egy 5600 DPI-s 3,5G lézerszenzorral dolgozik. A 16 millió színű háttérvilágítás mellett az egér 17 darab programozható gombja is díszíti a perifériát, amellyel kifejezetten az MMO-játékosoknak kedvez a Razer. Az 1 milliszekundumos válaszidővel rendelkező Naga Epic gombjai közül 12 került a hüvelykujji részhez.

 

Vezeték nélkül használva az egér akkumulátora 72 órát bír ki, folyamatos használatban pedig 12 órán keresztül húzza ki egy feltöltéssel. A töltő-és dokkolóállomás mellé három darab, cserélhető, ergonomikus oldalpanelt is ad a Razer.

 

A Naga Epic vezeték nélküli technológiáját az ultra-prémium kategóriás Razer Mambától örökölte. A Naga Epic jövő hónapban érkezik, ára 130 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.