Hirdetés

Razer Naga Hex egér lidércvörös kiadásban



|

A Razer újdonsága az RPG-k és az MMO-k játékosainak az igényeit is képes kielégíteni.

Hirdetés

A Razer a legmagasabb elvárásokkal teli játékosok kegyeit keresi a legújabb egerével, amely a Naga szériát bővíti. Ez a sorozat arról lett ismert, hogy a szokásostól jóval több gombot kínál a felhasználóknak. Ez számos játékban, főként az RPG-kben és az MMO-kban jöhet jól.

 

A Naga Hex Wraith Red a család legújabb tagja, összesen 11 programozható gombbal - ebből hat darab mechanikus, és a hüvelykujj melletti részen kapott helyet. A Naga Hex gombjai percenként 250 kattintást is elviselnek, a teljes használati idejük során pedig 10 milliót.

 

A Diablo III-hoz is ajánlott és ideális egér egy 5600 dpi-s Razer Precision 3,5G-s lézeres szenzort használ, illetve a Razer Synapse 2.0 szoftvert, amely automatikusan a felhőbe menti az egyéni beállításainkat. Az ebben vagy a legkésőbb a következő hónapban érkező Razer Naga Hex Wraith Red ára 79,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.