Hirdetés

Razer Naga MMO-egerek különleges kiadásban



|

Két egyedi változat is bemutatkozott a kifejezetten MMO-játékosok számára fejlesztett Nagából.

Hirdetés

A Razer úgy döntött, két egyedi példánnyal szélesíti egereinek palettáját: a kifejezetten MMO-játékosok számára kifejlesztett Naga rágcsálót érinti az újítás. Az új modellek Naga Maelstrom és Naga Molten névre hallgatnak.

 

A lenti képen a Naga Maelstrom látható, amely egy izzó örvénylést ábrázol. Az eggyel lentebbi fotó a Naga Moltent mutatja, amelynek a külseje egy töredezett felületet próbál imitálni. Előbbi természetesen kék, utóbbi pedig piros háttérvilágítást használ a kellő optikai hatás eléréséhez.

 

 

Mindkét egér 116 x 69 x 41,6 milliméteres méretű, és 5600 DPI-s lézerszenzorral dolgozik. Az 1 milliszekundumos válaszidővel rendelkező rágcsálók Zero-acoustic Ultraslick Teflon talpat kaptak, így extra könnyen csúsznak. Az öt hagyományos gombot a hüvelykujjunknál tizenkét további egészíti ki.

 

Az USB porton keresztül kommunikáló Nagák gyűjtőinek is mondható egyedi kiadásai azért születtek, mert a Razer MMO-s újdonságát óriási öröm és elégedettség fogadta, a piacon és a játékosok körében egyaránt. Használati értékben a sima Naga modelltől tulajdonképpen nem nyújt többet egyik változat sem, azonban a Razer úgy véli, egy fanatikus játékos számára valamelyik külsővel a kettőből már teljes lehet az MMO-s játékélmény.

 

A Naga Maelstrom és Naga Molten ajánlott végfelhasználói ára 80 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.