Hirdetés

Red Bull Racing egerek a Trusttól



|

A népszerű Forma-1-es csapat mellett a hivatalos szponzorként szereplő Trust is megalkotta saját istállóját.

Hirdetés

A magyar F1-es futamról ugyan egy kicsit lekéstünk, ám a mai nap folyamán lezajló Red Bull Air Race kapcsán újra időszerű, hogy bemutassuk a Trust egyik legújabb egércsaládját. A hazai forgalmazó rögtön három modellt is elhozott a szerkesztőségbe, csomagolásuk stílusosan a Red Bull egyik versenyautóját ábrázolja. Miközben bontogattuk a dobozokat, a paletta egy újabb taggal bővült, ám a negyedik rágcsáló lényegében a noteszgépekhez szánt vezeték nélküli változat kábellel felszerelt variánsa.


Jóval izgalmasabb a játékos felhasználóknak szánt Racing Xtreme Mouse, ami igazán feltűnő külsőt kapott. A normál egérformát természetesen megtartotta a gyártó, egyedül talán a hüvelykujj pihentetésére szolgáló gumiborítás nagyobb a szokásosnál. A kék, piros és ezüst színek mellett a sárga is megjelent, tehát az F1-es istálló teljes színpalettáját megkaphatják a leendő tulajdonosok. További extra Red Bull-os érzést adhat az ajándék egérpad, amin az egyik versenyautó rajza látható. Jól néz ki ugyan, de a mérete nem passzol az Xtreme Mouse tudásához.

 

trust_xtreme.jpg

Trust Red Bull Racing Xtreme Mouse
 

 


A játékos felhasználásra tervezett eszköz belsejében ugyanis egy 3200 dpi érzékenységű lézeres feldolgozó egység kapott helyet. Az érték természetesen nem fix, az egér testére helyezett gombokkal, illetve a szoftver segítéségével 5 fokozatban állíthatjuk a lézeres érzékelő finomságát. A szenzor a 20 G gyorsulást is kibírja, képfeldolgozási sebessége 6,4 megapixel/másodperc, a számítógéppel történő adatcsere pedig 1000 Hz-es USB-kapcsolaton keresztül történik. Precízebb egérmozgást érhetünk el a külön dobozkában található súlyocskákkal, melyekből összesen 7 darabot helyezhetünk az egér aljába. A makrók tárolására saját memóriát ad az Xtreme Mouse, beállításukat a mellékelt segédprogramban végezhetjük el.

 

trust_full.jpg

Trust Red Bull Racing Wireless Full-Size Mouse
 

 


A két Wireless rágcsáló nem tud ilyen sok számadatot felmutatni, ám ettől még remekül használhatók olyan esetekben, amikor inkább a kényelemre helyeződik a hangsúly. A Full-Size változat értelemszerűen asztali gépekhez ajánlott, míg a Mini utótaggal érkező modell elsősorban a noteszgép-tulajdonosok kedvence lehet. Közös jellemzőjük a 800 és 1600 dpi érzékenységen használható lézeres szenzor, illetve a tetszés szerint programozható gombok. Utóbbi beállításai a mellékelt szoftverben érhetők el.

 

trust_mini.jpg

Trust Red Bull Racing Wireless Mini Mouse

 


A vevőegységek kialakítása azonban már eltér, míg az asztali variánshoz teljes méretű USB-s vevő tartozik, addig a Mini olyan apró változatot kapott, amelyet nem szükséges kihúzni a noteszgép oldalából, ha épp A-ból B pontban kell eljutnunk. Az egérpad ezúttal nem része a gyári csomagnak, a strapabíró talpakat azonban nem hagyták le ezekről az "egyszerű" egérkékről sem.  


A Trust Red Bull Racing egerei az alábbi árakon vásárolhatók meg:

  • Wireless Mini Mouse: kb. 9000 Ft
  • Wireless Full-Size Mouse: kb. 9000 Ft
  • Xtreme Mouse: kb. 12000 Ft
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.